Friday, 30 September, 2022

single post

  • Home
  • Wat is de berekening van bedrijfsopbrengsten?
All

Wat is de berekening van bedrijfsopbrengsten?

etherische

Wat is de berekening van bedrijfsopbrengsten?

Wat is ERC of Enterprise Renewable Content? Een open-sourceproject gebaseerd op het Hyper Ledger Project (HTP), dat tot doel heeft een op open standaarden gebaseerde virtuele valuta te creëren, ondersteund door slimme contracten. Als u de definitie van Enterprise Infrastructure Services begrijpt, begrijpt u waar ERC over gaat.

De kernwaarde van ERC is dat het een eenvoudig beheer van financiële risico's mogelijk maakt door openbare tussenpersonen te verwijderen en in plaats daarvan het RLP-model (leesbare taal voor slimme contracten) genaamd "ERCourse" te gebruiken. Het onderliggende concept van ERCourse is dat slimme contracten kunnen worden geprogrammeerd om op meerdere manieren te werken – dat wil zeggen dat ze kunnen worden geprogrammeerd om activa van de ene rekening naar de andere over te dragen, om onder andere fiat-valuta over te dragen. In tegenstelling tot de traditionele systemen zoals de gouden en zilveren standaard, waar er slechts één grootboek is, stelt ERcourse gebruikers in staat hun programma's op meerdere grootboeken uit te voeren. Dit is vergelijkbaar met hoe uw bank werkt – uw rekening kan transacties in goud hebben en een andere kan in zilver zijn.

Als u bekend bent met e-commerce en internet, dan kent u waarschijnlijk Amazon's mechanische proces en hoe het het etherische slimme contractplatform gebruikt. Welnu, in het geval van ethereum consequent gebruik je hetzelfde platform ook voor het uitvoeren van je zakelijke transacties. Maar aangezien er een aantal voor- en nadelen van ethereum zijn, is het klassieke ethersysteem misschien niet het beste platform voor e-commerce of voor slimme contracten – vandaar de behoefte aan een alternatief e-commerceplatform.

Informatie over dit onderwerp: https://bitcoinmeester.nl/