Friday, 30 September, 2022

single post

  • Home
  • Maak je eigen wereldkaart met Eyecatcher van Joann S. Eyecatcher
Geschenken

Maak je eigen wereldkaart met Eyecatcher van Joann S. Eyecatcher

Maak je eigen wereldkaart met Eyecatcher van Joann S. Eyecatcher

Als je graag boeken van over de hele wereld leest, vooral antieke kaarten, dan zul je dol zijn op de nieuwe Eyecatcher van Joann S. Eyecatcher. Dit is een boek voor het slapengaan dat gebruik maakt van een antieke wereldkaart van Europa en de Middellandse Zee, samen met prachtige illustraties. Je ziet de hoofdsteden van elke stad, de kleuren van de steden, bergen en meer Muur-Art wereldkaart hout. Het boek legt uit dat de kleuren er zijn omdat ze representeren wat er is.

wereldkaart hout

De kaarten gebruiken een speciaal soort kleuring waardoor ze helder en gemakkelijk te lezen zijn. Het is anders dan markeerstiften omdat het niet altijd nodig is om heen en weer te bladeren. U beweegt eenvoudig uw vinger over het stuk papier en het markeert de plaatsen op de wereldkaart met een gekleurde stip. Het is heel gemakkelijk te lezen en legt alles heel duidelijk uit. Nadat je klaar bent met lezen met het boek, voel je je weer echt een kind en kun je doen alsof en zelf de wereldkaart verkennen.

De wereldkaart wordt geleverd met een kleurenfoto van de werkelijke kaart en een gedetailleerde uitleg over hoe deze is gemaakt. Het heeft ook een houtsnijwerk van de kaart met een houtsnede van Venetiƫ erin. Joann S. Eyecatcher bevat ook tien tips voor het maken van je eigen houtsnijwerk. Met dit geweldige boek kun je in een mum van tijd je eigen wereldkaart maken en deze aan je vrienden laten zien.

Voor meer informatie klik je hier: Muur-Art