Monday, 04 July, 2022

single post

  • Home
  • Een huis verkopen Tips voor een contract met meerdere bureaus
Woningen

Een huis verkopen Tips voor een contract met meerdere bureaus

Een huis verkopen Tips voor een contract met meerdere bureaus

Met een multi-bureaucontract kunt u met meer dan één makelaar werken en kunt u beslissen welke het beste bij uw behoeften past. Hoewel overeenkomsten met meerdere agentschappen u in staat stellen de agenten te kiezen die u wilt vertegenwoordigen, helpen ze u er ook voor te zorgen dat elke agent de juiste informatie heeft om een koper van het beste advies te voorzien. Als u een woning heeft die al geruime tijd te koop staat, kunt u wellicht met één makelaar een lager provisietarief bedingen.

Om een woning voor meer geld te verkopen, is het een goed idee om de prijs vijf tot 10 procent lager te stellen dan wat uw makelaar heeft aanbevolen. Door dit te doen, kunt u een menigte kopers aantrekken en uw kansen op een scenario met meerdere aanbiedingen vergroten. Maar wees niet te agressief met uw verkoopprijs – als een koper een huis ziet voor een veel hogere prijs dan u aanvankelijk had verwacht, zouden ze kunnen aarzelen makelaar veenendaal huren makelaar Veenendaal. U krijgt de kosten moeilijk terugverdiend. Bovendien verhindert een psychologische factor dat huizenkopers de volle prijs betalen. Het is het beste om uw vraagprijs niet te vermelden voordat de taxatie is gedaan.

De traditionele manier van verkopen van een huis kost meer tijd en moeite. Potentiële kopers kennen de prijsklassen van woningen in de buurt. Als uw huis in betere staat is, zal het aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers en zullen ze eerder een bod uitbrengen. Bovendien duurt de traditionele methode langer, vereist meer marketing en brengt meer papierwerk van uw kant met zich mee. Je moet al het papierwerk afhandelen, foto's van hoge kwaliteit maken, de details van de aanbieding schrijven, bezichtigingen plannen en al het papierwerk beheren, wat voor veel stress kan zorgen. Bovendien moet u de lokale vastgoedmarkt kennen en weten hoe u over uw voorwaarden moet onderhandelen.

Site bezoeken voor meer info: https://www.makelaardijprins.nl/